8ste wuustwezelse oldtimer meeting

 
 


Al voor de 8ste keer organiseren een groepje enthousiaste oldtimer liefhebbers de Wuustwezelse Oldtimer Meeting of kortweg Wwom.


Dit jaar bieden wij u de gelegenheid om bij ons te ontbijten; 2 pistolets met beleg , een koffiekoek ,een stuk fruit , yoghhurt ,fruitsap en 2 warme dranken. Dit alles voor 10 € per persoon . Bestelling en betaling gebeurt vooraf bij inschrijving voor onze rondrit .


Dit jaar voorzien wij opnieuw  250 beschikbare plaatsen  voor de rondrit, daar deze steeds zeer snel ingevuld zijn is snel inschrijven  de boodschap !


Om 10 uur wordt het startschot gegeven voor de rondrit . Van 10 uur tot 13 uur worden de deelnemende voertuigen onder onze startboog voorgesteld en gefotografeerd. De rest van ons dagvullend programma vind je onder de rubriek “praktisch”.


De rondrit is gebaseerd op het principe van bolletje pijl , dit gekoppeld aan een leuke fotozoekwedstrijd. De rit is ongeveer 70 km lang . Speciaal voor de “minder snelle” voertuigen is er een aangepaste kortere rondrit voorzien van ongeveer 30 km.


Niet enkel met onze fotozoektocht zijn er mooie prijzen te winnen !


Maar ook in een aantal originele andere categorieën, kortom iedereen maakt kans op een mooie trofee ! Neem alvast een kijkje !


Tijdens de meeting is er ook het gezellige terras waar je kan genieten van een drankje en een hapje en een  stemmig optreden van de covergroep Midlife .


Voor de allerkleinste oldtimer liefhebbertjes is er een mini kermis, springkasteel en onze beroemde krijtauto.


Kortom een fantastische dag voor jong en oud.

ZONDAG 20 MEI 2018

Dagschema :

09h00 start meeting
10h00 start rondrit

13h00 Laatste Startfoto

17h00 prijsuitreiking

19h00 einde meeting.

Locatie :
Kerkplaats Gooreind